Schilderen Supplies

Extra Cursussen

Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen hun creativiteit en hobby's kunnen uiten tijdens de lessen. Maar voor sommige kinderen is dat net niet genoeg, daarom kan je ook op onze school creatieve lessen volgen! Zoals tekenlessen en lessen piano!
 

imageedit_4_9956938662.png
Tekenlessen

Tijdens deze lessen gaat de creativiteit van de kinderen helemaal los! Met behulp van de geweldige leerkracht gaan ze na een heel schooljaar al kunnen teken als Picasso's en Van Gogh's. De tekeningen kan men ook later nog naar huis meenemen!

iconfinder_calculator_1055102.png
Wiskunde

Het vermogen om snel te hoofdrekenen, ontwikkelt betere aandacht en snelheid van denken. Oorspronkelijk werd de deze rekenkunde door de Japanse handelaars gebruikt om snel rekeningen te vereffenen met hun klanten. Het is geen toeval dat hierbij een abacus wordt gebruikt, een oude voorganger van een rekenmachine.

imageedit_10_4705012122.png
Muzieklessen

Tijdens de lessen krijgen de leerlingen een lesuur muziek, maar voor sommigen is dat niet genoeg en willen ze verder creatief met muziek bezig zijn. Piano leren spelen is dus dé oplossing!

1200px-United-kingdom_flag_icon_round.sv
Engels voor kinderen

Filosoof Ludwig Wittgentein citeerde: De wereld van de mens, is wat zijn taal is. Hoe meer talen een kind kent, hoe dieper en interessanter zijn leven is.

unnamed.png
Schaken

Het oudste logische spel, met een combinatie van zowel entertainment- en ontwikkelingsaspecten. Schaken verbeterd de logica en analytische vaardigheden van het kind. Ook leert leert uw kind sneller en beter tactisch en strategisch denken.

 

Pedagoog Mher Hovhanisian is Internationale Schaakmeester

LOGOS

Cultural and Educational center