Intro

WhatsApp Image 2020-08-07 at 16.11.29.jp

LOGOS Educatief Centrum - Russisch sprekende omgeving in de provincie Antwerpen, waar iedereen niet alleen lessen naar zijn zin vindt, maar ook echte vrienden!

 

Het Logos-team, vriendelijke, open, geschoolde, creatieve en vol enthousiasme en interessante ideeën leraren, altijd bereid om te communiceren met kinderen en ouders. Met uitgebreide ervaring in het werken met kinderen, kan de leraar, die de individualiteit van het kind voelt, nieuwe hoogtepunten van ieders individuele talenten onthullen en ontwikkelen.

Het centrum omvat een Russische taalschool, evenals creatieve- en sportverenigingen. Er is een Russisch-sprekend kamp voor kinderen gedurende de vakantie. 

Ons educatief centrum werkt met kinderen van alle leeftijden. De jongste kindjes zijn een groep vanaf 3 jaar. Met hen maken we kennis met de wereld om ons heen, vertellen we Russische sprookjes, en spelen we veel spelletjes. De oudste kinderen - van 10 tot 12 jaar - bestuderen de geschiedenis, de taal en cultuur van ons land. Maken een film, leren de theatrale wereld kennen en doen vele andere en interessante dingen.

Kinderen die in België wonen, brengen het grootste deel van hun tijd door in een Nederlandstalige omgeving, dus de Russische school is voor hen bijzonder belangrijk. In onze lessen leren de kinderen Russisch, we helpen hen bij het ontwikkelen van spraak, logica, fijne motoriek en natuurlijk leren ze schrijven en lezen. Ons programma is gebaseerd op de behoeften van het kind, namelijk spelen, zingen, tekenen, aanraken, proberen, uitvinden en fantaseren. Kinderen onthouden gemakkelijker informatie en gaan zo op in een nauwe en meer verstaanbare omgeving. Daarom hebben we in onze school afstand genomen van de standaard en klassieke onderwijsmethoden, waardoor kinderen de kans krijgen om gemakkelijk en met plezier te leren, om zich zowel in de creativiteit als in de taalomgeving te uiten. We gebruiken een innovatieve onderwijsaanpak, ontwikkeld door onze leerkrachten, speciaal voor tweetalige kinderen. Het is onze taak om het leerproces interessant en niet saai te maken, daarom is spelend leren een integraal onderdeel van het onderwijsproces van ons centrum!

Wij zijn één grote en vriendelijke familie, waarin iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd, maar vooral geliefd.

 

WELKOM OP ONZE SCHOOL "LOGOS"

Marina.K., Lilia.R.

Onze Leerkrachten

78791145_2703110053107444_78720845513993
Marina Koldomasova

Kinderverzorgster en begeleider. Werkervaring met meer dan 6 jaar in Belgische voorschoolse instellingen en meer dan 5 jaar op de Russische school.

WhatsApp Image 2020-09-08 at 18.32.29.jp
Lilia Rotar

Transnistrian State University
T. Shevchenko. Leerkracht, psycholoog, 2001.

This page is still in progress

verkeersbord-sb250-a31-werken.png

LOGOS

Cultural and Educational center